1 juni mogen we beperkt open!

dinsdag, mei 26, 2020

Door de coronamaatregelen hebben wij vanaf 16 maart de deuren van de Volksuniversteit moeten sluiten. Op dat moment was het merendeel van onze cursussen nog niet afgesloten. Dankzij de inzet van de docenten is het onderwijs is zoveel mogelijk online doorgegaan. Inmiddels zijn veel cursussen online afgerond. Voor de cursussen die niet online konden worden afgerond, hebben wij goed nieuws!

Per 1 juni mogen wij, binnen de bestaande maatregelen van overheid en RIVM, met kleine groepen de lessen weer hervatten. De cursisten waarvoor dit geldt, worden per mail door ons op de hoogte gesteld.

Om voor iedereen zo veilig mogelijk de lessen te kunnen volgen, vragen wij aandacht voor de afspraken die wij met elkaar maken. Lees hier ons protocol.

Wij hopen u snel weer te zien bij de Volksuniversiteit. De balie is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.