Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: B418

Cursus Change Management

Cursus Change Management
Cursuscode: B418

Wij leven allen in een wereld die heel snel verandert. Geen jaar, geen seizoen is hetzelfde. Bedrijven moeten snel wendbaar zijn, flexibel zijn en goed kunnen anticiperen. Het doel waar de bedrijven heen willen is meestal wel duidelijk – maar hoe realiseer je deze doelen? Hoe krijg je mensen mee? En als je dan mee zijn, hoe hou je dat vast? Het is business as usual - maar hoe dan? Weerstand, angst en onzekerheid zijn allemaal onderdelen van een verandering. Er zijn veel manieren om een verandertraject te doorlopen en velen daarvan slagen niet. Als je wilt weten hoe het wel kan, meld je dan aan!
Doelstelling cursus: Na afloop van deze cursus kan je een verandertraject plannen, implementeren en verankeren. Je weet namelijk wat het nut en de noodzaak is van Change Management en je kent technieken om de verandering te laten slagen.

Lesindeling:

Wat is Change Management en waarom is Change Management nodig ? Wat gebeurt er als er geen aandacht is voor Change Management? Hoe doorloop je een veranderproces als individu en als organisatie.

En hoe doe je dat dan? Wat is er nodig voordat de verandering plaats vindt, wat gebeurt er tijdens de verandering, en hoe zorg je ervoor dat de verandering blijvend is.

Woensdag 25 september 2019
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 130,00
Mw. M. (Mariëlle) Aarts
19:00 - 22:00
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.  (Mariëlle) Aarts
M. (Mariëlle) Aarts
Ik ben Mariëlle Aarts, 45 jaar oud en kom uit Harmelen. Ik werk als Trainer, maar ook als Transformation Consultant. Mijn passie zijn mensen en het beste in iemand naar boven halen inspireert mij. Als ik een klein steentje kan bijdragen om het werk of leven van iemand net iets gelukkiger, makkelijker of onbezorgder te maken, dan ben ik blij. Mijn kracht ligt in de verbinding en ik geloof echt dat we samen veel meer kunnen dan alleen. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn gezin, ik hou van sporten, en jureer ik ook turnwedstrijden.