Volksuniversiteit Utrecht
030-2313395

Communicatie

Vindt u het lastig om presentaties te geven? Een cursus spreken in het openbaar kan u in dat geval helpen om vrijuit te spreken, zodat dit niet langer een blokkade voor u vormt. Verder bieden wij nog vele andere communicatie cursussen aan, waarbij u bijvoorbeeld creatiever leert brainstormen of leert om een project te leiden. Al deze cursussen dragen bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Wij proberen ons aanbod ieder jaar uit te breiden, houdt onze website daarom in de gaten voor het actuele aanbod.

Cursus Durf te presenteren,  durf te vertellen!

Een presentatie over iets geven, een agendapunt bij een vergadering verzorgen, een speech geven bij een bijzondere gelegenheid: veel mensen ervaren het als erg uitdagend. Of zelfs als 'eng'...

Meer informatie
Zaterdag 30 september 2017
4 lessen van 3 uur
Prijs: € 125,00
Dhr. B. (Björn) Hermans
10:00 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Gaat door! Schrijf in >
Cursus Geweldloze Communicatie

Verbeter in 3 maanden je communicatie kracht en zo de kwaliteit van je leven. Leer echt luisteren naar jezelf en je gesprekspartner. Oefen om op te komen voor jezelf met respect voor de ander. In deze cursus leer je ....

Meer informatie
Maandag 25 september 2017
10 lessen van 3 uur
Prijs: € 395,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Susana) Rusch Garcia
19:00 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Aanmelden wachtlijst >

Cursus schrijven

Heeft u een website of bent u zeer actief op social media, maar lukt het niet om geschikte teksten voor uw doelgroep te schrijven? Volg dan een cursus schrijven voor web. Goede teksten kunnen eenmaal uw bezoeker overtuigen om tot actie over te gaan. Ook leert u hoe u social media het best kunt inzetten voor uw doeleinden.

Communicatieve cursussen worden altijd op een praktische manier gegeven, door de lessen in te zetten in de praktijk leert u namelijk het snelst. Vaak is de inbreng van studenten daarom de basis voor de les.