Volksuniversiteit Utrecht

Communicatie

Vindt u het lastig om presentaties te geven? Een cursus spreken in het openbaar kan u in dat geval helpen om vrijuit te spreken, zodat dit niet langer een blokkade voor u vormt. Verder bieden wij nog vele andere communicatie cursussen aan, waarbij u bijvoorbeeld creatiever leert brainstormen of leert om een project te leiden. Al deze cursussen dragen bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Wij proberen ons aanbod ieder jaar uit te breiden, houdt onze website daarom in de gaten voor het actuele aanbod.

Uitfeest Geweldige Geweldloze Communicatie

Maak kennis met een methode  die de kwaliteit van je leven zal verhogen. Een methode die je helpt om effectief en soepel te overleggen,  samen te werken en verder te komen in je relatie .

Meer informatie
Zaterdag 15 september 2018
1 workshop van 2 uur
Prijs: € 0,00
Mw. S. (Susana) Rusch Garcia
13:00 - 15:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Inschrijving geopend >
Cursus Geweldig Communiceren, Basis

Verbeter in 3 maanden je communicatiekracht en zo de kwaliteit van je leven. Leer echt luisteren naar jezelf en je gesprekspartner. Oefen om op te komen voor jezelf met respect voor de ander. Geef jezelf meer keuze.

In deze basiscursus GC leer je verwoorden waar het je om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je

Meer informatie
Dinsdag 25 september 2018
10 lessen van 3 uur
Prijs: € 385,00
Mw. S. (Susana) Rusch Garcia
19:00 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Inschrijving geopend >

Cursus schrijven

Heeft u een website of bent u zeer actief op social media, maar lukt het niet om geschikte teksten voor uw doelgroep te schrijven? Volg dan een cursus schrijven voor web. Goede teksten kunnen eenmaal uw bezoeker overtuigen om tot actie over te gaan. Ook leert u hoe u social media het best kunt inzetten voor uw doeleinden.

Communicatieve cursussen worden altijd op een praktische manier gegeven, door de lessen in te zetten in de praktijk leert u namelijk het snelst. Vaak is de inbreng van studenten daarom de basis voor de les.