Cursuscode: b418

Cursus Frisse energie in je Werk

Cursuscode: b418

Ben je op zoek naar frisse energie in je werk, wil je het anders maar is een andere baan niet haalbaar, kom dan naar de workshop. We gaan nieuwe energie aanboren zodat je weer jaren fluitend naar het werk gaat. Je ervaart  wat inspiratie betekent voor jezelf, je omgeving en je werk.  We gaan met behulp van  afwisselende en verrassende oefeningen op ontdekkingstocht naar jouw energie en  inspiratie bronnen. Na de workshop kan je er meteen mee aan de slag.

Workshopleider  Alice Peek is Loopbaan coach, werkgelukdeskundige en HR Businesspartner en heeft ervaring in industriële omgevingen, financiële instellingen en semioverheid. Betrokken, helder en resultaatgericht zijn de ingrediënten waarmee zij individuen en organisaties op een hoger plan brengt.
Humor is daarbij onmisbaar! Dat alles geeft haar energie en inspiratie.
Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en doe mee!

Maximaal 12 deelnemers.

Zaterdag 3 november 2018
1 les van 3,5 uur aanvangstijd 10:00
Mw. A. (Alice) Peek