Cursuscode: B476

Workshop De Kracht van Loslaten

Cursuscode: B476

In deze cursus van de Sedona Methode® leer je hoe je eenvoudig negatieve emoties en oude overtuigingen los kunt gaan laten. Deze methode is makkelijk te leren en in de praktijk toe te passen. Je leert zaken makkelijk los te laten, wat innerlijke rust, ruimte, vrijheid en energie geeft. Door eenvoudige en tegelijkertijd krachtig werkende vragen word je je bewust van wat je tegenhield om kalm, in contact met jezelf, energiek en actief te zijn. Je leert stress, piekeren en onrust te ‘releasen’.  Na een korte introductie gaan we meteen oefenen met een aantal basisvragen en technieken. Het accent ligt op het zelf ervaren deze dag. Je krijgt een mooie hand-out mee dus er hoeven geen aantekeningen gemaakt te worden. Kom het ervaren! En neem gerust iets mee dat je graag los wilt gaan laten, er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en daadwerkelijk aan de slag te gaan deze dag!

Je kunt meer lezen over de Sedona Methode op http://loslaatcoach.nl/de-sedona-methode/hoe-werkt-het/

Maximaal 15 deelnemers.

Zaterdag 3 november 2018
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)