Cursuscode: AB107

Uitfeest; Proefles Hoe schrijf je een boek?

Cursuscode: AB107

In de workshop Hoe schrijf je een boek? vertelt Stephan Molier over het schrijfproces van zijn debuutroman Bankier van de dood. Hij geeft het publiek inzicht in zijn ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Waarom is hij begonnen met schrijven en welke verhalen hebben hem geïnspireerd? Hoe is hij begonnen met het schrijven van zijn eerste boek en hoe heeft hij zijn doel bereikt? Iedereen die wil weten hoe je een boek schrijft en in de toekomst misschien zelf een boek wil schrijven kan zich opgeven voor deze workshop.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen