Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VAK031

Kleinkunstig zijn

Kleinkunstig zijn
Cursuscode: VAK031

Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de vele vormen binnen kleinkunst. Het schrijven van handleidingen, improvisatie opdrachten; wat gebeurd er als je loslaat? En bouw je verschillende performances die gaan over de vraag: Wie ben jij? Welke vorm past bij jou? Is dat spoken word, monoloog, een liedtekst, rap, briefvorm of .... Wat heeft jouw verhaal voor vorm nodig. Want wie ben jij?

Een cursus waarin je toe werkt naar een eigen performance, schrijfopdrachten krijgt, loslaat in improvisatieopdrachten en vooral de ruimte krijgt Kleinkunstig bezig te zijn.

*Ervaring in met kleinkunst is geen vereiste voor deze cursus*

Donderdag 27 januari 2022
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Mw. L. (Lasse) van Strien
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Lasse) van Strien
L. (Lasse) van Strien
Lasse van Strien is afgestudeerd als schrijver aan de opleiding Creative Writing, ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten, met een eigen novelle. Sindsdien werkt ze als docent creatief schrijven, kleinkunst en poëzie op de Vrije Hogeschool, bij School der Poëzie en Future Me. Elke dag is ze bezig met de woorden om haar heen. De beelden die blijven hangen, de gevoelens, de gedachtes die langskomen op papier te krijgen. Ze werkt graag met mensen om hen het bijzondere gevoel van creatief schrijven te laten ervaren. Ze hecht waarde aan de vraag: wat zijn jouw woorden, wat zien jouw ogen wat een ander misschien niet ziet?