Cursuscode: 22NC202

Persoonlijke begeleiding in het schrijven van jouw boek

Cursuscode: 22NC202

Wellicht heb je al langer de droom het verhaal dat in je hoofd zit echt op papier te zetten. Misschien ben je al verder en liggen de eerste hoofdstukken al klaar maar loop je op dit moment vast. Tijdens deze cursus werken we met een klein groepje van deelnemers die ieder de wens heeft het verhaal dat ergens ligt echt op papier te krijgen. Gedurende deze periode van 10 bijeenkomsten krijg je inhoudelijke feedback op je geschreven werk, maak je voor jezelf een planning om echt meters te maken in het schrijfproces, bespreken we met elkaar het geschreven werk om diverse blikken op het verhaal te creëren en krijg je een aantal persoonlijke schrijfopdrachten die voor inspiratie zorgen. Deze schrijfopdrachten zijn per deelnemer verschillend, toegespitst op jouw verhaal en jouw proces. Een cursus met veel individuele ruimte en feedback, niet met het doel om na 10 bijeenkomsten het boek volledig af te hebben, maar wel om veel meters te maken zodat je de handvatten hebt om zelf verder te werken.

Er is geen vereiste waar je staat ten opzicht van het boek. Moet je nog beginnen of ben je al halverwege, iedereen kan deelnemen als er een wens is een groter verhaal op papier te krijgen.

Woensdag 21 september 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Lasse) van Strien
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Lasse) van Strien
Lasse van Strien is afgestudeerd als schrijver aan de opleiding Creative Writing, ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten, met een eigen novelle. Sindsdien werkt ze als docent creatief schrijven, kleinkunst en poëzie op de Vrije Hogeschool, bij School der Poëzie en Future Me. Elke dag is ze bezig met de woorden om haar heen. De beelden die blijven hangen, de gevoelens, de gedachtes die langskomen op papier te krijgen. Ze werkt graag met mensen om hen het bijzondere gevoel van creatief schrijven te laten ervaren. Ze hecht waarde aan de vraag: wat zijn jouw woorden, wat zien jouw ogen wat een ander misschien niet ziet?