Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Digitale Media

Voor ieder die creativiteit met de hedendaagse digitale ontwikkelingen wil verbinden, vind hier inspirerende en vernieuwende cursussen en workshops. Van Photoshop cursussen, Video Editing tot 3D design, of een workhsop Instagram, het kan allemaal!

We bieden we unieke cursussen als bijvoorbeeld Infographics, Digitale Illustratie en video Animatie.

Het aanbod is met name gericht op volwassenen en bedient iedereen, van beginnende enthousiasteling tot semi professional en zzp-er.

Workshop: Leer professionele video’s maken met je eigen telefoon

Leer zélf met je smartphone professionele video’s maken in deze praktische online workshop van Geertje Algera in 2 avonden. Video is tegenwoordig een belangrijke basisvaardigheid voor iedereen. De manier om te communiceren is een video op website of sociale media. En de beste camera is de camera die je bij je hebt! Je smartphone dus. Daarom leren we in deze online workshop de basis van video’s maken op je mobiel. Je leert professionele opnames te maken met een goede geluidskwaliteit, de juiste camerapositie en de best mogelijke lichtkwaliteit. Ook leer je dat je, door middel van de juiste (gratis) app ook video’s kunt monteren, compleet met ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Meer informatie
Maandag 15 maart 2021
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 55,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Mw. G. (Geertje) Algera
19:30 - 21:30
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >