Volksuniversiteit Utrecht
Cursuscode: C337

Cursus Fotografie: Adobe Lightroom 6/ CC- 2015

Cursus Fotografie: Adobe Lightroom 6/ CC- 2015
Cursuscode: C337

Maak je regelmatig leuke foto’s, maar je zou deze graag willen bewerken naar een nog mooier resultaat. Wil je leren foto’s te beoordelen en te slim te archiveren. Dan is deze cursus digitale bewerking in Adobe Lightroom CC voor jou je beste keuze.
Deze cursus bestaat uit twee lessen waarin we de belangrijkste mogelijkheden van het programma aanleren. Er wordt lesgegeven met Adobe Lightroom CC.
Aan het einde van de cursus kun je foto’s importeren en exporteren, archiveren, optimaliseren en kun je eenvoudige bewerkingen uitvoeren. Aanvullende onderwerpen zijn; gereedschappenmenu, roteren, foto recht zetten, perspectief, retoucheren, omzetten in zwart-wit, monochroom en sepia, kleurbalans, niveaus, curven, doordrukken, verscherpen, opslaan, grootte en resolutie, witte randen, croppen, historie, histogram, lenscorrectie, klonen.
Voor deze workshop is het nodig om een laptop mee te nemen waarop Adobe Lightroom geïnstalleerd is. Met de versie CC, of  vanaf versie 5 mag ook. Mocht u nog geen Adobe Lightroom hebben, dan kunt u evt. een 30-dagen versie gratis downloaden binnen de periode van 30 dagen waarbinnen de workshop valt. Ook geeft Adobe de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de laatste versies van Adobe Lightroom CC voor ongeveer 10 euro per maand. 

Van de cursisten wordt een actieve deelname, assertiviteit en feedback verwacht. Op die manier kunnen we echt alles uit de cursus halen.
Het Adobe Lightroom CC cursusboek is door de docent ontwikkeld en is bij de cursusprijs inbegrepen.
Maximaal 12 cursisten.

Maandag 24 september 2018
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00
Dhr. R. (Rob) Benningen
19:30 - 22:00
Locatie: Utrecht, Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rob) Benningen
R. (Rob) Benningen