Cursuscode: C370

Cursus Japans Bloemschikken, Hanamai Ikebana

Cursuscode: C370

Hanamai is de meditatieve, vrij en simplistische vorm van Ikebana. Het gaat om het schikken van een boeket in drie dimensies waar de taken en bloemen, door de wind en regen gebroken, eruit zien alsof ze dansen.
Deze cursus is ook geschikt voor deelnemers die niet eerder een cursus Ikebana hebben gevolgd.
Na afloop van elke les gaat u naar huis met een mooi bloemstuk waar u een hele week plezier van hebt.
Materiaalkosten:  € 6,00 per les. Deze kosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Maandag 4 november 2019
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N. (Nadwa) Al Najar
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Nadwa) Al Najar
ikebana / koken Nadwa Najar heeft de opleiding tot Japans bloemschikken gevolgd aan de Ohara School in Tokyo (met certificaat in 1978. Daarna heeft zij nog een opleiding bloemendecoratie en techniek gevolgd aan de Grossmontschool in de USA (certificaat 1980). Sindsdien heeft zij in eigen atelier talloze cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen gegeven. Daarnaast geeft zij o.m. cursussen in bibliotheken, en Volksuniversiteiten.