Cursuscode: NC354

Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien

Cursuscode: NC354

Boetseren, kleien, handvormen, pottenbakken, potten draaien, alle technieken om met klei te werken kunnen bij deze cursus aan de orde komen. De cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde cursisten. Tijdens de lessen leert u uw eigen ideeën  in klei weer te geven. U leert de technieken om beelden en/of gebruiksvoorwerpen op te bouwen met klei en u leert potten te draaien op de schopschijf. U wordt individueel begeleid. Het werk wordt voor u gebakken en het kan aan het eind van de cursus door u geglazuurd worden. Binnen bepaalde grenzen is deze cursus inclusief materiaalgebruik en stookkosten. Het is aan te raden oude kleren of een schort mee te nemen.
De materiaalkosten  (klei, glazuur, bakken) à € 20,- zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
Maximaal 13 deelnemers.

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N. (Nelleke) Hoogendoorn