Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NC363

Cursus Papierkunst

Cursus Papierkunst
Cursuscode: NC363

Cursus Papierkunst - Visueel Dagboek  

Of het nou de wikkel van een reep chocolade is, een foto in een magazine waar uw oog toevallig op valt, een krantenfoto, een zwierig lettertype in de rechterhoek van de pagina, een visitekaartje, pakpapier van een cadeautje of een bos bloemen, een kleurig snoeppapiertje, alles van papier is materiaal voor het visuele dagboek. Pak een schaar en ga op avontuur door uw eigen leven. 

Door alles als materiaal te zien, door te ontdekken dat kunst maken een rangschikken is van vormen en kleuren, door te spelen zonder vastgelegde uitkomst, met alleen een schaar en pritt stift, maken we elke les een kunstwerk. We bundelen deze zodat de laatste les ieder met een visueel dagboek naar huis gaat. 

Het is licht en open, de onderwerpen zijn leuk, - of niet – serieus – of niet – en bovenal, nodig ik u uit de zogenaamde mislukking tegen te komen - EN een oplossing te verzinnen, dat is het begin van creativiteit. Elke les geef ik handreikingen voor het creatieve proces en zorg ik voor inspiratie en theorie uit de kunstgeschiedenis.

 

Vrijdag 6 november 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. L. (Linde) Keja
19:30 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Linde) Keja
L. (Linde) Keja
Linde Keja is momenteel werkzaam als pedagogisch medewerker, freelance schrijver, docent en beeldend kunstenaar. Ze studeerde culturele antropologie (Universiteit Utrecht), Beeld &Taal (Gerrit Rietveld Academie) en volgde een docentenopleiding kunstvakken (HKU).