Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VC347

Cursus Vitale leefomgeving in je huis

Cursus Vitale leefomgeving in je huis
Cursuscode: VC347

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Je wilt je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in eigen huis? Hoe staat het met het toepassen van planten, laminaat of latexverf?

Subtiele krachten en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Elke les wordt een onderwerp behandeld, dat je daarna thuis in de praktijk kunt brengen. 

De vraagstukken worden behandeld in vier thema’s: Inleiding Feng Shui, verbinden met je (t)huis, declutter je slaapkamer, ruimte-indeling van je woonkamer en in balans komen door de 5 elementen.
Bij specifieke vragen graag plattegrond en foto's meebrengen.

De docent is interieurarchitecte en Feng Shui specialiste

Maximaal 12 deelnemers.

Donderdag 31 januari 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. I. (Ilona) Kröber
19:00 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Ilona) Kröber
I. (Ilona) Kröber
Ilona Krober is geregistreerd interieurarchitecte bij SBA en BNO. Zij runt haar eigen interieur adviesbureau genaamd Set in Motion. Zij voorziet in Interieur & Kleur oplossingen naar de behoefte van de gebruiker: particulieren en bedrijven. Ilona is een dynamische ontwerpster met een zesde zintuig voor proporties en kleurcombinaties. Haar kennis als Feng Shui professional en 20 jarige ervaring in o.a. textielontwerpen deelt zij graag met jou tijdens de cursus. Ilona's internationaal toegejuichte oplossingen zijn eenvoudig, betaalbaar en geven een optimaal resultaat. Haar cursussen ontvangen hartelijke aanbevelingen van de deelnemers. Ilona's visie: Je hoeft niet te verhuizen om in een fantastisch huis te wonen.