Cursuscode: AB136

Uitfeest Poefles Ikebana (Japans bloemschikken)

Cursuscode: AB136

Ikebana, de Japanse bloemschikkunst helpt ons bij het bereiken van rust, maar ook bij het bereiken van een esthetisch aantrekkelijke schikking. Bij deze bijzonder manier van bloemschikken heeft het  minimalisme, een diepere betekenis.

Op die manier helpt Ikebana ons bij het mediteren terwijl wij ondertussen creatief prachtige Japanse bloemstukken maken. Deze meditatie zorgt voor ontspanning van het lichaam en geest en helpt ons bij het creatiever, responsiever, positiever en rustiger worden.

Zaterdag 14 september 2019
1 les van 2 uur aanvangstijd 13:30
Mw. N. (Nadwa) Al Najar
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
N. (Nadwa) Al Najar
ikebana / koken Nadwa Najar heeft de opleiding tot Japans bloemschikken gevolgd aan de Ohara School in Tokyo (met certificaat in 1978. Daarna heeft zij nog een opleiding bloemendecoratie en techniek gevolgd aan de Grossmontschool in de USA (certificaat 1980). Sindsdien heeft zij in eigen atelier talloze cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen gegeven. Daarnaast geeft zij o.m. cursussen in bibliotheken, en Volksuniversiteiten.