Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NC360

Vitale leefomgeving in je huis

Vitale leefomgeving in je huis
Cursuscode: NC360

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Je wilt je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in eigen huis? Hoe kun je het beste je meubilair plaatsen en welke kleuren passen erbij? Subtiele krachten en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna direct thuis in de praktijk gaat brengen! Deze onderwerpen worden behandeld: Inleiding Feng Shui, verbinden met je (t)huis, declutter je slaapkamer, ruimte-indeling van je woonkamer en in balans komen door de 5 elementen. Door middel van Nine Star Ki een eigen plek in huis creëren; je persoonlijk kleurgebruik. Lesmateriaal ter waarde van 5 euro zit bij de prijs inbegrepen.

De docent is interieurarchitecte en Feng Shui specialiste 

Woensdag 27 oktober 2021
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 190,00
Mw. I. (Ilona) Kröber
19:00 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Ilona) Kröber
I. (Ilona) Kröber
Ilona Krober is geregistreerd interieurarchitecte bij het Architectenregister en BNO. Zij runt haar eigen interieur adviesbureau genaamd Set in Motion. Zij voorziet in Interieur & Kleur oplossingen naar de behoefte van de gebruiker: particulieren en bedrijven. Ilona is een dynamische ontwerpster met een zesde zintuig voor proporties en kleurcombinaties. Haar kennis als Feng Shui professional en 30 jarige ervaring in o.a. textielontwerpen deelt zij graag met jou tijdens de cursus. Ilona's internationaal toegejuichte oplossingen zijn eenvoudig, betaalbaar en geven een optimaal resultaat. Haar cursussen ontvangen hartelijke aanbevelingen van de deelnemers. Ilona's visie: Je hoeft niet te verhuizen om in een fantastisch huis te wonen.