Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C371

Workshop Christmas Ikebana/bloemschikken

Workshop Christmas Ikebana/bloemschikken
Cursuscode: C371

In deze  Christmas  workshop  vind je alles over de combinatie tussen de Ikebana en de western bloemschikking. Het is een arrangement voor inspiratie en tips op het gebied van Kerst en ideetjes om zelf kerstversiering te maken. We maken er vooral een gezellige workshop van met muziek en een heerlijke  kerst  taart. Dus niet alleen een workshop, maar ook een funshop!

De materiaalkosten voor planten en bloemen van ca. € 6,- per les zijn bij de cursusprijs inbegrepen. De docente zal de materialen regelen en deze meenemen. Haar site www.flowerme.nl  biedt een goede indruk van de grote variatie in mogelijkheden van Ikebana.
Na afloop van elke les gaat u met een mooie schikking naar huis. 

Maximaal 12 deelnemers.

Vrijdag 13 december 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 27,50
Mw. N. (Nadwa) Al Najar
13:30 - 15:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N. (Nadwa) Al Najar
N. (Nadwa) Al Najar
ikebana / koken Nadwa Najar heeft de opleiding tot Japans bloemschikken gevolgd aan de Ohara School in Tokyo (met certificaat in 1978. Daarna heeft zij nog een opleiding bloemendecoratie en techniek gevolgd aan de Grossmontschool in de USA (certificaat 1980). Sindsdien heeft zij in eigen atelier talloze cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen gegeven. Daarnaast geeft zij o.m. cursussen in bibliotheken, en Volksuniversiteiten.