Cursuscode: VC305

Cursus Atelier, vrij schilderen en tekenen

Cursuscode: VC305

Er staat niet een bepaalde techniek of onderwerp op de eerste plaats, maar de beeldende ontwikkeling van eenieder. In de keuze van de techniek(en) bent u vrij. Het maakt niet uit of u weinig of juist wat meer ervaring heeft, want ieder werkt op zijn eigen wijze en niveau. Er is veel aandacht voor de persoonlijke begeleiding. Door de grote diversiteit leert u ook van elkaar. Kortom: volop nieuwe invalshoeken en inspiratie. Aan de slag !Neem uw schilder- of tekenmateriaal  mee en eventueel foto's, schetsen, etc. om vlot van start te kunnen gaan. Tijdens de eerste les kunt u met de docent overleggen waarmee u het materiaal uitbreidt. Maximaal 14 deelnemers.

Donderdag 31 januari 2019
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.A.E. (Mariette) Bakker
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)