Cursuscode: VC301

Cursus Atelier; vrij tekenen, schilderen en aquarelleren

Cursuscode: VC301

Voor wie graag tekent of schildert en nieuwe mogelijkheden wil onderzoeken. Hoe ga je van inspiratieron en idee naar ontwerp om tot een boeiend werkstuk te komen. Het stapsgewijs overtuigend leren verbeelden van jouw ideeën, door middel van o.a. schtsen en materiaal- en vormonderzoek. De docent draagt werkwijzen en technieken aan waaruit iedere cursist kiest wat het best bij hem of haar past. Onderwerpen en thema's worden in overleg met de cursisten gekozen, of je werkt naar eigen idee. Je bent vrij in de keuze van jouw materiaal (tekenmateriaal, acryl- of olieverf) en wordt daarbij individueel begeleid. daarnaast wordt het werk in de groep besproken. Je werkt gericht aan je eigen beeldende ontwikkeling. Materiaal: zelf mee te nemen naar eigen keuze.

Woensdag 22 januari 2020
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A.E. (Mariette) Bakker
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
M.A.E. (Mariette) Bakker