Cursuscode: NC389

Cursus Chinees en Japans Kunstatelier

Cursuscode: NC389
De kunstzinnige vorm van het klassieke Zen-schilderen, poëtische kalligrafie tot het hedendaagse moderne kunst uit China, Japan en Korea is fascinerend om te beoefenen.
Dit speciale werkatelier is bedoeld voor wie een nieuwe uitdaging en vrije inspiratie zoekt in de brede schilderkunst van Oost – Azië, zoals China, Japan, enz.
Deze cursus is geschikt voor zowel beginners en ook gevorderden.

Materiaalkosten: ca. € 72,-, werkboek ca. € 9,- (is niet verplicht). Deze materialen rekent u af met de docente. U kunt ook zelf aangeschafte schildermaterialen meenemen.
Vrijdag 25 september 2020
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R. (Ruomei) Tan
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Ruomei) Tan
Docent Ruomei Tan studeerde zowel in China als in Nederland aan de kunstacademie. Tijdens de cursus zijn er lesboeken beschikbaar die door docente zelf geschilderd en geschreven is.