Cursuscode: VC306

Cursus Op locatie tekenen, schilderen, aquarelleren

Cursuscode: VC306

Rondom de Volksuniversiteit werk je op eigen niveau naar aanleiding van een aantal prachtige locaties. De cursus is geschikt voor zowel beginner als gevorderden. Er wordt vooral rekening gehouden met de specifieke leerbehoeften van iedereen. De cursus bestaat uit vier lessen, voldoende als vooroefening of ruggensteuntje om in uw vakantie aan de slag te gaan.
In de keuze van schilder en tekenmaterialen ben je vrij. Naast de technische vaardigheden en materiaalkennis wordt veel aandacht geschonken aan de eigen interpretatie van het onderwerp. De resultaten worden groepsgewijs besproken.
De eerste keer verzamelen in het atelier van de Volksuniversiteit, vergeet niet uw materiaal mee te nemen.

maximaal 12 deelnemers.

Dinsdag 7 mei 2019
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.A.E. (Mariette) Bakker