Cursuscode: 22NC0000

Gemarmerde kerstballen maken met alcoholische inkt

Cursuscode: 22NC0000

In deze creatieve workshop leer je eerst werken met alcohol inkt. Deze specifieke inkt, op basis van (je raadt het al…) alcohol vloeit prachtig uit en maakt zo organische, marmerachtige vormen.

Nadat je de basistechniek doorhebt, ga je aan de slag met het decoreren van je eigen kerstballen. Als de inkt gedroogd is, kun je de bal nog inleggen met sierlijntjes of een leuke boodschap in handletteren.

De kerstballen zijn leuk als klein, persoonlijk kerstcadeautje, in de boom of als uniek naamkaartje voor aan het kerstdiner!

De cursus is inclusief materialen a 12,00 euro pp

Vrijdag 9 december 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:00
Mw. M. (Miranda) Renders
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Miranda) Renders
Naast mijn docentschap ben ik erg graag bezig. Zo graag zelfs dat ik van mijn creatieve hobby ook mijn beroep gemaakt heb. Ik heb me verdiept in verschillende handwerktechnieken zoals weven en kleden maken, werken met hars, houtbranden, vilten en het maken van lampen. Sinds een paar jaar heb ik daarnaast ook mijn eigen webshop – omdat mijn huis te vol kwam te staan met allerlei creaties - en organiseer ik creatieve workshops. Ik werk graag met verschillende, natuurlijke materialen en ik vind het geweldig om mijn kennis over verschillende (handwerk)technieken en materialen te kunnen delen. Niets is zo fijn om even uit je hoofd te kunnen zijn en met je handen bezig te kunnen gaan!