Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VC201

Maak je eigen ecosysteem

Maak je eigen ecosysteem
Cursuscode: 23VC201

In deze anderhalf uur durende workshop maak je je eigen ecosysteem. Je leert de beginselen van het maken van een ecosysteem. Dat wil zeggen: je leert hoe het ecosysteem werkt, welke planten zich goed laten ‘inpotten’ en je leert hoe je de meest voorkomende problemen kunt oplossen.

Na afloop van de workshop weet je hoe je een ecosysteem kunt bouwen en neem je bovendien een prachtig, uniek ecosysteem mee naar huis. De prijs van de workshop is inclusief materiaalkosten (10,-)

Zelf meenemen:
Een goed afsluitbare pot (een weckpot, jampotje (met als nadeel dat deze snel kan gaan roesten), of een pot met kurken dop.)

Geen eigen pot?

Graag 1 week van tevoren aangeven, dan neemt de docent tegen meerprijs een middelgrote pot mee.

Vrijdag 14 april 2023
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 45,00
Mw. M. (Miranda) Renders
19:00 - 21:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Miranda) Renders
M. (Miranda) Renders
Naast mijn docentschap ben ik erg graag bezig. Zo graag zelfs dat ik van mijn creatieve hobby ook mijn beroep gemaakt heb. Ik heb me verdiept in verschillende handwerktechnieken zoals weven en kleden maken, werken met hars, houtbranden, vilten en het maken van lampen. Sinds een paar jaar heb ik daarnaast ook mijn eigen webshop – omdat mijn huis te vol kwam te staan met allerlei creaties - en organiseer ik creatieve workshops. Ik werk graag met verschillende, natuurlijke materialen en ik vind het geweldig om mijn kennis over verschillende (handwerk)technieken en materialen te kunnen delen. Niets is zo fijn om even uit je hoofd te kunnen zijn en met je handen bezig te kunnen gaan!