Volksuniversiteit Utrecht
030-2313395
Cursuscode: VAC104

Workshop De smaak van Griekenland

Workshop De smaak van Griekenland
Cursuscode: VAC104

De Griekse keuken is bij velen bekend en geliefd. Gerechten als gyros, bifteki, souflaki en moussaka behoren tot de meest populaire gerechten en zijn verkrijgbaar in elk Grieks restaurant. Maar er is zoveel meer te beleven in de Griekse keuken!

In deze workshop, die uit 1 avond van 3 uur bestaat, laten we je kennis maken met de smaken van het andere Griekenland. Bijzondere en authentieke gerechten uit het echte Griekenland en daarmee smaken die je niet meteen in elk Grieks restaurant tegenkomt.

De workshop is geschikt voor iedereen die koken als hobby heeft, nieuwe smaken wil leren kennen en gezelligheid en samen lekker eten belangrijk vindt.

We gaan werken met vlees, kaas en eventueel vis. Dieetwensen graag bij inschrijving melden, dan kan er rekening mee worden gehouden.

Maximaal 10 deelnemers.

Woensdag 18 april 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 49,50
Mw. R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
19:00 - 22:00
Locatie: Keuken Nieuwegein (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
Na twee jaar van studeren, alle ‘oude’ kennis weer ophalen en ‘nieuwe’ kennis opdoen, mocht ik mezelf vol trots Voedingsdeskundige en later ook nog kok noemen. Daarmee was mijn bedrijf en Voeding&Z geboren. Voeding&Z (spreek uit: voeding enzovoorts) gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan en dat wil ik dan ook uitdragen. Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!