Cursuscode: NAC010

Workshop Inspiratie en variatie voor de dagelijkse maaltijd

Cursuscode: NAC010

Zoek je inspiratie en variatie voor de dagelijkse maaltijd? Schrijf je dan in om een kookinstructie live te volgen op de maandagmiddag om 17 uur. De instructie wordt gegeven door Ingrid Geel Nilsson van Northern Delight met Henk Jan als moderator in samenwerking met de Volksuniversiteit in Utrecht.

Elke week kookt Ingrid live (binnen een beschermde inlog omgeving) een maaltijd. Deze week wordt het een gerecht met vis. De gerechten geven inspiratie om te koken uit verschillende keukens, o.a. uit de Scandinavische keuken, de specialiteit van Northern Delight.

Als je ingeschreven bent ontvang je direct een boodschappenlijst zodat je zelf de juiste producten in huis kan halen. Een lijst met de benodigde materialen en pannen zit er ook bij. Een kwartier voor aanvang ontvang je via de mail een uitnodiging voor Jitsi meet.  De bedoeling is dat je met een laptop, Ipad of telefoon (niet echt aan te raden)tegelijkertijd in jouw eigen keuken mee kan koken.

We beginnen om 17.00 uur en het zal ongeveer 45 minuten duren. Tijdens het koken is er mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. Om 18.00 uur heb je het eten klaar staan!

Download vooraf de jitsi-app of open de link in chrome, zet je geluid op stil en niet storen, gebruik je microfoon alleen als je iets wilt vragen, of gebruik hiervoor de chat. Zet alles in je keuken klaar, dan kunnen beginnen.

Maandag 8 juni 2020
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 17:00
Mw. I. (Ingrid) Geel Nilsson, Dhr. H. (Henk-Jan) Geel
I. (Ingrid) Geel Nilsson
Ik ben kok en Zweedse. Sinds 1999 vanwege de liefde woonachtig in Nederland. In 2013 richtte ik Northern Delight op, een cateringbedrijf met als specialiteit de Zweedse en Scandinavische keuken. Door de jaren heen heb ik ook veel kookworkshops gegeven in de Zweedse en Scandinavische keuken, maar ook in de vegetarische keuken. Ik vind het heel leuk om deelnemers te inspireren om ook thuis lekker, verrassend en gezond te koken. Het liefst zonder potjes en met veel verse ingrediënten. Een online kookinstructie geven is een nieuwe manier om enthousiaste thuiskoks te "ontmoeten" en inspireren.
H. (Henk-Jan) Geel
Ik ben de man van Ingrid. Binnen mijn bedrijf Bright Mind Media ondersteun ik ondernemers met advies en technische uitvoering van online marketing via LinkedIn, Facebook, Mailchimp, website optimalisatie etc. Tijdens de online kookinstructies van Ingrid zorg ik voor dat alles zo goed mogelijk technisch werkt en verder treed ik op als moderator wat betreft de vragen in de chat.