Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VAC106

Workshop Italiaans koken

Workshop  Italiaans koken
Cursuscode: VAC106

Bij binnenkomst serveren we een glaasje prosecco en staat er alvast iets lekkers klaar. Na een korte uitleg gaan jullie samen aan de slag om een echte Italiaanse viergangendiner op tafel te zetten.
Jullie starten met allerlei heerlijke antipasti, kleine hapjes die samen een uitgebreid voorgerecht vormen. Na de antipasti is het tijd voor de primi, prachtige handgemaakte ravioli in een romig sausje. Na de primi is het tijd voor de secondi, het traditionele vlees- of visgerecht. Uiteraard eindigen jullie met koffie, thee en een heerlijk toetje, de Dolce.

Duur: 3,5 uur, met mogelijke uitloop van een half uur.

Locatie: De workshop is in Utrecht, Oudegracht nummer 287- werfkelder a/d gracht. De ingang ligt aan het water, dus even met het trappetje naar beneden (naast 't Oude Pothuys). Voor de deur zie je een wit tafeltje met 2 witte stoeltjes staan. Jullie zijn vanaf 17:45 welkom, we starten om 18:00.

Wegens drukte aan de Oudegracht én betaald parkeren, is aan te raden om te parkeren bij Vrouwe Justitiapleinwaar je tegen een gereduceerd bedrag makkelijker kunt parkeren. Kom je met ov? Reken dan op ongeveer 10 a 15 minuten looptijd.

Zaterdag 13 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:00
Prijs: € 59,50
Mw. J. (Jessica) Young
18:00 - 21:00
Locatie: Oude Gracht, Culinaire Kelder (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Jessica) Young
J. (Jessica) Young