Informatie in verband met het coronavirus

woensdag, april 29, 2020

CORONA: De volksuniversiteit hanteert de richtlijnen van de overheid. De lopende cursussen liggen daarom voorlopig stil. Wij bieden u de lessen van de cursus op alternatieve wijze aan. Uw docent geeft les op afstand. Zet uw laptop, tablet of telefoon vast klaar!
Voor het nieuwe seizoen treffen wij voorbereidingen om optimaal en veilig in ons gebouw de cursussen te laten plaats vinden. We meten de ruimte op, we organiseren looproutes, we ontvangen een deel van de cursisten in persona, de rest doet online mee in het lokaal. Verder stellen we een protocol op om veilig te kunnen werken en studeren.

Er is gedurende deze periode gratis koffie en thee.

Binnenkort ontvangt u een nieuwsbrief met de aanpassingen voor september.
U zult begrijpen dat wij momenteel veel worden gemaild over de voortgang van de cursussen. Het is ondoenlijk om deze mails allemaal te beantwoorden.
We hopen op uw begrip en wij zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en maatregelen.
Wij plaatsen vanaf nu regelmatig updates op onze website.
Met vriendelijke groet,
Els Schrama (directeur)