Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AB112

Uitfeest; Proefles Filosoferen kun je leren!

Uitfeest; Proefles Filosoferen kun je leren!
Cursuscode: AB112

Filosofie is hot! Je komt het tegenwoordig overal tegen, in de media, op school, op je werk en de vele workshops en cursussen die worden aangeboden. Maar filosofie, wat is dat eigenlijk? Dat is toch voor zweverige mensen met geitenwollen sokken? Niets is minder waar dan dit vooroordeel. Filosofie is een manier van naar de wereld kijken en over wat je ziet rustig en grondig na te denken. Filosofie is een zoektocht, een ontdekking, een levenservaring.

Wil je kennismaken met filosofie en ervaren of het wat voor jou is? Kom dat naar de open les!

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.


STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen
 Eenmalige incasso totaalbedrag
 iDeal


 

Zaterdag 14 september 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 0,00
Dhr. R.A.M. (Rogiér) Cenin
11:00 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
R.A.M. (Rogiér) Cenin
R.A.M. (Rogiér) Cenin
Ik ben Rogiér Cenin en ik ben afgestudeerd in Sociaal Politieke Filosofie aan de Universiteit van Utrecht. Ik begon mijn studie met wiskunde aan de TU Delft en Theoretische Natuurkunde in Utrecht, maar raakte al snel verliefd op de filosofie en studeerde in 1999 daarin af. Sinds 2014 geef ik filosofieles aan de Volksuniversiteit over uiteenlopende thema's van het alledaagse tot het literaire, van het actuele tot het historische. Mijn insteek is om mensen te laten stilstaan, nadenken en te inspireren