Cursuscode: VAM073

Cursus vitaliteit: hoe krijg ik meer energie

Cursuscode: VAM073

Hoe kan je energieker, vitaler door het leven gaan? Dat is de vraag die centraal staat in deze cursus.

Doel van de cursus:

In 5 bijeenkomsten leer je hoe je je vitaliteit kan vergroten. Ben je vaak moe? Wil je meer energie hebben? Wil je beter kunnen omgaan met stress? Wil je meer je talenten en meer je passie leven? Wil je positiever in het leven staan? Dan is deze cursus zeker interessant voor jou. Het is een brede cursus voor lichaam en geest.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
Mindfulness (inclusief aandachtsoefeningen)
Ademhalingsoefeningen
Lichte fysieke oefeningen (kan je er een niet meedoen, dan kijk je gewoon toe)
Tips voor beweging, voeding en slaap
Beter omgaan met stress en vermijden van stress
Positievere, constructievere mindset
Meer in balans zijn en je kwaliteiten beter inzetten (o.a. a.d.h.v. kernkwadranten)
Meer je passie leven (dat wat echt bij je past).

Onder begeleiding van trainer Geert Joosten (1964) gaan we samen aan de slag met de genoemde onderwerpen. Geert heeft de afgelopen jaren gezocht naar wegen tot meer vitaliteit. Hij heeft deze cursus reeds eerder gegeven. Je kan met deze cursus meedoen als je gezond bnt, enigzins gezond bent en ook als je een ziekte hebt.

Donderdag 5 maart 2020
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. G. (Geert) Joosten
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Geert) Joosten
Geert Joosten (1964). Ik ben afgestudeerd in Econometrie en heb 13 jaar geleden de ziekte van Lyme gekregen en ben me gaan verdiepen in de positieve psychologie en geef daar tegenwoordig cursussen in. Ik heb me daarnaast verdiept in onderwerpen over vitaliteit. Verder heb ik een NLP Master-coachopleiding gedaan en ben naast trainer ook coach. Ik ben rustig, empathisch, analytisch en ik kan je effectief op weg helpen naar een betere en vitalere toekomst.