Volksuniversiteit Utrecht
030-2313395
Cursuscode: VAK201

Cursus Poëtische ontmoeting: Vicky Francken

Cursus Poëtische ontmoeting: Vicky Francken
Cursuscode: VAK201

Wie kan spreken zoals Vicky Francken kan alles schrijft Maria Barnas over haar. Ze debuteerde in 2017 en won de C. Buddingh'-prijs. Het juryrapport zegt: Een dichter die het experiment niet schuwt. Muzikaal, lichtvoetig en speels. In de eerste twee bijeenkomsten van deze cursus lezen en bespreken we met elkaar gedichten uit de bundel Röntgenfotomodel. In de derde bijeenkomst schuift Vicky Francken zelf aan om te vertellen, vragen te beantwoorden en natuurlijk voor te lezen.
Kom kennismaken met Vicky Francken en haar poëzie!
Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven o.a. bij de Volksuniversiteit. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Vrijdag 25 mei 2018
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 57,50
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)