Cursuscode: VAK201

Cursus Poëtische ontmoeting: Vicky Francken

Cursuscode: VAK201

Wie kan spreken zoals Vicky Francken kan alles schrijft Maria Barnas over haar. Ze debuteerde in 2017 en won de C. Buddingh'-prijs. Het juryrapport zegt: Een dichter die het experiment niet schuwt. Muzikaal, lichtvoetig en speels. In de eerste twee bijeenkomsten van deze cursus lezen en bespreken we met elkaar gedichten uit de bundel Röntgenfotomodel. In de derde bijeenkomst schuift Vicky Francken zelf aan om te vertellen, vragen te beantwoorden en natuurlijk voor te lezen.
Kom kennismaken met Vicky Francken en haar poëzie!
Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven o.a. bij de Volksuniversiteit. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Vrijdag 25 mei 2018
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)