Cursuscode: 23VKC201

Cursus Poëzie gesprek: Campert & Fabias

Cursus Poëzie  gesprek: Campert & Fabias
Cursuscode: 23VKC201

Lees je graag gedichten? Lijkt het je aantrekkelijk regelmatig met andere liefhebbers gedichten te bespreken? Poëziegesprek is voor ieder die geïnteresseerd is in poëzie, om kennis te maken met dichters of om kennis te vernieuwen. In deze serie bespreken we met elkaar een keuze uit het werk van de recent overleden Remco Campert (1929-2022) en gedichten uit de bundel Habitus van Radna Fabias (1983). Samen gedichten lezen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in poëzie, ook als je al bekend bent met de dichter.

Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig. De docent zorgt voor de gedichten.

De docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij individuele schrijfbegeleiding. Zie haar ook website www.inhetlabyrint.nl.

Donderdag 9 februari 2023
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.J.M. (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
C.J.M. (Ceciel) Boudewijn
Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.