Cursuscode: VAK046

Cursus Poëzie Hardop: workshop gedichten lezen

Cursus  Poëzie Hardop: workshop gedichten lezen
Cursuscode: VAK046

Rutger Kopland, Judith Herzberg, Willem Wilmink: ze schreven gedichten die graag voorgelezen én beluisterd willen worden. Zin om dat te proberen? In deze workshop onderzoeken we hoe het bevalt gedichten hardop te laten klinken. Soms willen we een gedicht vaker horen of een deel eruit opnieuw beluisteren. Waar nodig stellen we vragen en delen leeservaringen. Wie wil, leest voor, luisteren kan ook.

Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.
We lezen andere gedichten dan vorig jaar.
aantal deelnemers: max. 12

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Dinsdag 12 mei 2020
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)