Cursuscode: VAK046

Cursus Poëzie proeven: Wuck en Wigman

Cursuscode: VAK046

Lees je graag gedichten? Lijkt het je aantrekkelijk regelmatig met andere liefhebbers gedichten te bespreken? Poëzie Proeven is voor ieder die geïnteresseerd is in poëzie, om kennis te maken met dichters of om kennis te vernieuwen. In de bijeenkomsten bespreken we met elkaar een keuze uit het werk van Kira Wuck (1978) en Menno Wigman (1966–2018). Samen gedichten lezen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met de dichter.

Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.

NB Vanwege 1.5 meter afstand lezen en bespreken we een uur in een kleine groep. Als de bijeenkomsten niet live kunnen plaatsvinden, schakelen we over op videobelprogramma Zoom.

Dinsdag 16 februari 2021
4 lessen van 1 uur , elke 2 weken aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
C J M (Ceciel) Boudewijn
Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.