Cursuscode: AK046

Cursus Samen gedichten lezen: Tentije, Kemp, Vanhauwaert

Cursus  Samen gedichten lezen: Tentije, Kemp, Vanhauwaert
Cursuscode: AK046

Lees je graag gedichten? Lijkt het je aantrekkelijk regelmatig met andere poëzielezers samen te komen om gedichten te bespreken? Deze leeskring is voor iedereen die geïnteresseerd is in poëzie, om kennis te maken met dichters of om kennis te vernieuwen. We bespreken met elkaar de bundel Wij zijn evenwijdig_ van de Antwerpse stadsdichter Maud Vanhauwaert (1984), een keuze uit werk van Pierre Kemp (1886-1967) en van Hans Tentije (1944) winnaar van de Constantijn Huygensprijs 2017.

Samen gedichten lezen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met de dichter.

Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.

Dinsdag 1 oktober 2019
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)