Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ak163

Cursus Samen gedichten lezen: Vasalis, Eybers, Aafjes

Cursus Samen gedichten lezen: Vasalis, Eybers, Aafjes
Cursuscode: ak163

Lees je graag gedichten? Lijkt het je aantrekkelijk regelmatig met andere poëzielezers samen te komen om gedichten te bespreken? Deze cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in poëzie, om kennis te maken met dichters of om kennis te vernieuwen. In deze serie bespreken we met elkaar een keuze uit werk van M. Vasalis, Elisabeth Eybers en Bertus Aafjes.Samen gedichten lezen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met de dichter. De docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl. 10 tweewekelijkse bijeenkomsten op dinsdagochtend.

Data: 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december 2018, 22 januari, 5 februari, 19 februari en 12 maart 2019

Maximaal 12 deelnemers.

Dinsdag 2 oktober 2018
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)