Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VAK161

Cursus Samen Lezen: Voetreis naar Rome

Cursus Samen Lezen: Voetreis naar Rome
Cursuscode: VAK161

Vlak na de Tweede Wereldoorlog verscheen Een voetreis naar Rome van Bertus Aafjes. Het verhalende gedicht leidde tot een controverse tussen bewonderaars en tegenstanders van deze lofzang op het aardse leven. Mede daardoor werd het werk in de jaren '50 en '60 heel populair. In deze workshop lezen we het gedicht in zijn geheel hardop en onderzoeken met elkaar wat dit werk ons nu zegt. Wie wil, leest voor, luisteren kan ook.

Het boek hoeft niet in je bezit te zijn. Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Dinsdag 4 juni 2019
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)