Cursuscode: VAK161

Cursus Samen Lezen: Voetreis naar Rome

Cursuscode: VAK161

Vlak na de Tweede Wereldoorlog verscheen Een voetreis naar Rome van Bertus Aafjes. Het verhalende gedicht leidde tot een controverse tussen bewonderaars en tegenstanders van deze lofzang op het aardse leven. Mede daardoor werd het werk in de jaren '50 en '60 heel populair. In deze workshop lezen we het gedicht in zijn geheel hardop en onderzoeken met elkaar wat dit werk ons nu zegt. Wie wil, leest voor, luisteren kan ook.

Het boek hoeft niet in je bezit te zijn. Ervaring met het lezen van gedichten is niet nodig.

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Dinsdag 28 mei 2019
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)