Volksuniversiteit Utrecht
Cursuscode: AB125

Uitfeest Poëzie Proeven, lees een gedicht - schrijf een gedicht

Uitfeest Poëzie Proeven, lees een gedicht - schrijf een gedicht
Cursuscode: AB125

Voor ieder die van taal en literatuur houdt. Kom kennismaken met samen gedichten lezen in de workshops Poëzie Proeven. Met andere liefhebbers leeservaringen delen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met een gedicht of dichter. Probeer het zelf!

Begeleider: Ceciel Boudewijn is Neerlandica en schrijfdocent. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfcursussen o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.
Aantal deelnemers: 1 tot 10

Zaterdag 15 september 2018
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 0,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
11:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)