Cursuscode: AB126

Uitfeest Poëzie Proeven, lees een gedicht - schrijf een gedicht

Cursuscode: AB126

Voor ieder die van taal en literatuur houdt. Kom kennismaken met samen gedichten lezen in de workshops Poëzie Proeven. Met andere liefhebbers leeservaringen delen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met een gedicht of dichter. Probeer het zelf!

Begeleider: Ceciel Boudewijn is Neerlandica en schrijfdocent. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfcursussen o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.
Aantal deelnemers: 1 tot 10

Zaterdag 15 september 2018
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 13:00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn