Cursuscode: AB101

Uitfeest; Proefles Poëzie Proeven: Campert

Uitfeest; Proefles  Poëzie Proeven: Campert
Cursuscode: AB101

Voor ieder die van taal en literatuur houdt.

Kom poëzie proeven van Remco Campert en maak kennis samen gedichten lezen. Leeservaringen delen met liefhebbers geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent de dichter.

Ervaar het zelf!

Begeleider: Ceciel Boudewijn is Neerlandica en schrijfdocent. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfcursussen o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.

Zaterdag 14 september 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 10:30
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)