Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AB101

Uitfeest; Proefles Poëzie Proeven: Campert

Uitfeest; Proefles  Poëzie Proeven: Campert
Cursuscode: AB101

Voor ieder die van taal en literatuur houdt.

Kom poëzie proeven van Remco Campert en maak kennis samen gedichten lezen. Leeservaringen delen met liefhebbers geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent de dichter.

Ervaar het zelf!

Begeleider: Ceciel Boudewijn is Neerlandica en schrijfdocent. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfcursussen o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

Stap 2: Betaalgegevens

Betaalopties

Betaalmethode

Eenmalige incasso in 2 termijnen

Eenmalige incasso totaalbedrag

iDeal

 

 

Zaterdag 14 september 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 0,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:30 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)