Cursuscode: AM050

Cursus Maak een succes van je samengestelde gezin

Cursuscode: AM050

Het ene moment lijkt het gezellig, het volgende moment ontploft er een bom.
Het ene moment lijken jullie net een echt gezin, het volgende moment zijn jullie twee ‘kampen’. En dan zegt je omgeving ook nog: ‘Je wist toch waar je aan begon?’
Nou, dat het zó anders zou zijn, had je niet kunnen bedenken. Het leven in een stiefgezin voelt vaak als een emotionele rollercoaster.  66% van de mensen die eraan begint stopt er ook weer mee, binnen de eerste vijf jaar.
Maar, zo hóeft het niet te gaan!
Dan moet je wel de nieuwe spelregels weten.
Want een stiefgezin is echt heel anders dan een kerngezin.
Daar gaan we het in de twee bijeenkomsten over hebben!

Els Edelbroek heeft binnen haar HBO Master Pedagogiek onderzoek gedaan naar loyaliteit binnen het gezinsleven.

Maximaal 15 deelnemers.

Zaterdag 12 oktober 2019
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. (Els) E Edelbroek
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
(Els) E Edelbroek
Mijn naam is Els Edelbroek. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leerkracht in het primair onderwijs. Binnen mijn HBO Master Pedagogiek heb ik onderzoek gedaan naar loyaliteit binnen het gezinsleven. De opleidingen levenscoach en Systemisch Begeleiden hebben me gebracht tot waar ik nu sta: coach en trainer voor de ouders in samengestelde gezinnen. Ik ben al 20 jaar ervaringsdeskundige als stiefmoeder.