Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Geest

Volksuniversiteit Utrecht heeft een aantal cursussen en workshops beschikbaar die zich richten op de geest. Deze cursussen zijn onder andere geschikt voor mensen die zich als persoon willen ontwikkelen en plezier, betekenis en betrokkenheid in het leven willen hervinden. Maar ook als u meer wilt leren over het gedrag van huisdieren, of als u wilt leren omgaan met hoogsensitiviteit kunt u bij ons terecht. Het aanbod wisselt regelmatig, op onze website vindt u het huidige aanbod cursussen. Schrijf u vandaag nog in voor één van onze cursussen.

Cursus Kattengedrag
Cursus Kattengedrag
Cursuscode: VAM168

Vraag jij je wel eens af wat jouw kat bedoelt met bepaalde gedragingen en zou je haar wel eens beter willen begrijpen? Of wil je misschien wat meer weten over de achtergronden van je kat, hoe ze de wereld om zich heen beleeft?

In drie avonden gaan we uitgebreid in   ......

Meer informatie
Woensdag 13 maart 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. L. (Liesbeth) Puts
19:30 - 21:30
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
Cursus Positieve Psychologie
Cursus Positieve Psychologie
Cursuscode: VAM254

Deze cursus kan je leven veranderen. Het doel van de cursus is het verhogen van je levenskwaliteit. De positieve psychologie is een vrij nieuwe stroming binnen de psychologie, waarin minder wordt uitgegaan van problemen en ziektes, en meer van kwaliteiten, krachten, verlangens en leerervaringen.
Doel van de cursus:
In 8 wekelijkse bijeenkomsten, met elk 1 thema uit de positieve psychologie, en 1 terugkombijeenkomst leer je hoe je de kwaliteit van je leven kan vergroten. Wil je meer plezierige emoties ervaren? Wil je minder kritisch op jezelf leren zijn? Wil je meer inzicht in je kwaliteiten? Wil je constructiever leren communiceren met anderen? Wil je beter leren omgaan met tegenslagen? Dan is deze cursus zeker   .........

Meer informatie
Zaterdag 2 februari 2019
9 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 115,00
Dhr. G. (Geert) Joosten
10:00 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >