Volksuniversiteit Utrecht
030-2313395

Lichaam

Beweging is goed voor uw fysieke, maar ook voor uw geestelijke conditie. De cursussen voor lichamelijke beweging van Volksuniversiteit Utrecht staan in het teken van leren ontspannen en beter leren omgaan met uw lichaam. In de cursussen Tai Chi en Yoga leert u bijvoorbeeld hoe u door middel van vloeiende bewegingen kunt ontspannen. Bij een danscursus leert u hoe u met uw lichaam moet omgaan tijdens het dansen en bewegen. Daarnaast is ook het uiterlijk erg belangrijk. U kunt uzelf bijvoorbeeld beter leren kleden tijdens een workshop kledingadvies of leren om betere kledingcombinaties te maken tijdens een cursus garderobeplanning.

Workshop: Make-up workshop 50+
Workshop: Make-up workshop 50+
Cursuscode: VAM286

De workshop voor een ieder die merkt dat naarmate je ouder wordt, je dagelijkse make-up niet meer het effect geeft, dat je zou wensen. Naarmate je ouder wordt, verandert de structuur van je huid.
Deze workshop leert je de fijne kneepjes uit het vak voor de wat rijpere huid. In een relaxte sfeer leer je ....

Meer informatie
Zaterdag 14 april 2018
1 workshop van 2,5 uur
Prijs: € 27,50
Mw. M. (Monique) Wijnbergen
10:00 - 12:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Inschrijving nog open >
Workshop: Je dagelijkse make-up
Workshop: Je dagelijkse make-up
Cursuscode: VAM288

De workshop voor wie het lastig vind om dagelijks in niet te veel tijd een mooie make-up aan te brengen. Vind jij het ook lastig om te bepalen welke kleuren oogschaduw bij je passen en hoe je mooi twee kleuren oogschaduw aanbrengt zodat het past bij jouw oogvorm?  Weet jij ook nooit  ......

Meer informatie
Vrijdag 6 april 2018
1 workshop van 2 uur
Prijs: € 27,50
Mw. M. (Monique) Wijnbergen
19:30 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit,
Inschrijving nog open >

Bewegingscursussen

Wij proberen ons aanbod bewegingscursussen vaak te vernieuwen. Houd onze website dus goed in de gaten voor het laatste aanbod. Heeft u nog vragen over één van onze bewegingscursussen? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook kunt u een open dag bezoeken en hier met onze docenten spreken. Schrijf u daarom nu gemakkelijk in voor één van onze bewegingscursussen via onze website.