Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Geest

Volksuniversiteit Utrecht heeft een aantal cursussen en workshops beschikbaar die zich richten op de geest. Deze cursussen zijn onder andere geschikt voor mensen die zich als persoon willen ontwikkelen en plezier, betekenis en betrokkenheid in het leven willen hervinden. Maar ook als u meer wilt leren over het gedrag van huisdieren, of als u wilt leren omgaan met hoogsensitiviteit kunt u bij ons terecht. Het aanbod wisselt regelmatig, op onze website vindt u het huidige aanbod cursussen. Schrijf u vandaag nog in voor één van onze cursussen.

Workshop Focus en ontspanning
Workshop Focus en ontspanning
Cursuscode: NAM060

Wil je ook:
- leren hoe je beter kunt omgaan met stressvolle gebeurtenissen, op je werk of thuis?
- weten hoe je meer rust kunt ervaren en wat de invloed is van je ademhaling?
- oefenen met hoe je je aandacht kunt focussen en hoe je in je kracht komt?

Kom dan naar deze praktijkgerichte training van 2 zaterdagochtenden. We gaan aan de slag met hoe jij je stressreacties kunt herkennen. En wat mogelijke oorzaken van spanning zijn. Ik laat je ervaren wat de invloed van je gedachten zijn en hoe je dit kunt herkennen. Je gaat zien hoe spanning je hartritme beïnvloedt. En je gaat kennismaken met enkele aandachts- en ontspanningsoefeningen, die je ook thuis kunt toepassen. Doe je mee?

Willemien de Groot is trainer/coach gericht op stresspreventie en vitaliteit. Al meer dan 25 jaar begeleidt zij individuen, teams en organisaties op het raakvlak van werk en gezondheid. Daarnaast is zij gediplomeerd Mindfulnesstrainer.

 

Meer informatie
Zaterdag 28 november 2020
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. W. (Willemien) de Groot
10:00 - 12:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >