Cursuscode: NT712

Cursus Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 2x per week di en vr.

Cursuscode: NT712

This is an intensive course with two lessons per week meant for beginners. It starts with level A0 and  completes level A1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  6 hrs. per week.

Dit is een intensieve beginnerscursus met twee lessen per week. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
Je kunt je inschrijven na contact met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.

Dinsdag 1 december 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Marieke) Rijsbergen
Boeken: Contact! - nieuw 1 Tekstboek, Contact! - Nieuw Werkboek, Contact! - nieuw (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marieke) Rijsbergen
Ik ben overal nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in. Het lukte me daarom maar moeilijk een studie te vinden. Uiteindelijk besloot ik journalistiek te gaan studeren. Dat was schot in de roos! Ik kroop elke dag in de huid van iemand anders. Al vrij snel reisde ik de wereld over en kwam in aanraking met andere culturen. Ik zoog al die verschillen en ook overeenkomsten op. Daar schreef ik achtergrondartikelen, reportages en interviews over. Ik was dus elke dag bezig met de Nederlandse taal. De stap naar lesgeven aan anderstaligen maakte ik na 20 jaar journalistiek vrij snel. En wat vind ik het leuk! Al die culturen bij elkaar in een klaslokaal. En de cursisten de Nederlandse taal en cultuur te leren. Geweldig!