Cursuscode: NT736

Cursus Nederlands Module 3, [A2 tot ½ B1], 2x per week, di. en vrij.

Cursuscode: NT736

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Je kunt deze cursus doen als je het beginnersniveau A2 afgerond hebt. Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt  naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.

De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) starts at level A2 and you will reach level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Enrollment is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Dinsdag 1 december 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J. (Janneke) Boone
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Janneke) Boone
Hallo! Mijn naam is Janneke. Ik woon in Utrecht. Redelijk honkvast. Maar tot ik zelf kinderen kreeg heb veel in het buitenland gewoond. Als kind ging ik naar school in Colombia en Brazilië. Na mijn studie Spaans heb ik een tijd in Spanje gewoond en gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk dat ik de taal verstond die om mij heen gesproken werd. Op die manier leer je de mensen en het land ook beter kennen en voel je je daar ook thuis. Daarom vind ik het nu leuk om jullie Nederlands te leren. Zodat jullie kunnen genieten van de taal die je om je heen hoort en zodat je je thuis kunt voelen op dit hele kleine stukje aarde. Ik besteed veel aandacht aan spreekoefeningen, ook als de lessen online of hybride zijn. Maar natuurlijk komen de andere vaardigheden ook aan bod.