Cursuscode: NT740

Cursus Nederlands Module 4 [1/2 B1 tot B1], 1x per week

Cursuscode: NT740

Deze cursus is geschikt voor je als je je al aardig kunt redden in het Nederlands. Je hebt niet veel hulp nodig om duidelijk te maken wat je bedoelt. Je kunt goed spreken over bekende thema’s en vertrouwde onderwerpen. Je kunt de mensen begrijpen als het over alledaagse dingen gaat. De cursus start halverwege B1 (www.erk.nl) en rondt dit niveau af. Aan het eind van de cursus wordt er aandacht besteed aan het Staatsexamen Programma 1 (www.staatsexamensnt2.nl). Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Donderdag 17 september 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
H. W. J. (Helena) Oude Brunink-Meijer Sinds mijn jeugd ben ik al dol op Denemarken. Ik ging er jarenlang op vakantie en op mijn achttiende ben ik naar Denemarken vertrokken om Deens te leren op een school in de buurt van Århus. Toen ik daarmee klaar was, wilde ik nog niet naar huis en ben ik als ung pige i huset (au-pair) op een boerderij in Nordjylland gaan werken. Na terugkeer in Nederland heb ik Scandinavische talen gestudeerd in Groningen met als hoofdtaal Deens, waarbij ik nog een jaar in Odense heb gewoond. Vanaf die tijd deel ik mijn kennis van Denemarken en de Deense taal graag met cursisten in individuele en groepstrainingen: van Deense kerst tot Deens gebak, van Deens design tot Deense å-er, alles komt voorbij.