Cursuscode: NT744

Cursus Nederlands Module 4 [1/2 B1 tot B1], 1x per week

Cursuscode: NT744

Deze cursus is geschikt voor je als je je al aardig kunt redden in het Nederlands. Je hebt niet veel hulp nodig om duidelijk te maken wat je bedoelt. Je kunt goed spreken over bekende thema’s en vertrouwde onderwerpen. Je kunt de mensen begrijpen als het over alledaagse dingen gaat. De cursus start halverwege B1 (www.erk.nl) en rondt dit niveau af. Aan het eind van de cursus wordt er aandacht besteed aan het Staatsexamen Programma 1 (www.staatsexamensnt2.nl). Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Maandag 14 september 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Al mijn hele leven houd ik van taal. Zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatiek lezer. Dat ik op mijn achttiende een universitaire studie Nederlands ging volgen, was een logische stap. Na mijn studie heb ik gewerkt als journalist en later als redacteur en tekstschrijver. Sinds enkele jaren geef ik ook les als NT2-docent. Het geeft mij veel plezier en voldoening anderstaligen te helpen zich het Nederlands eigen te maken. Ik ben 55 jaar oud en woon op de Utrechtse Heuvelrug.