Cursuscode: NT752

Cursus Nederlands Module 5 [B1 tot 1/2 B2], 2x per week wo. & vr.

Cursuscode: NT752

Je kunt beginnen aan deze intensieve cursus van twee keer per week als je al veel kunt zeggen en begrijpen in het Nederlands. Op dit niveau worden de thema’s steeds complexer en abstracter: in plaats van over vakantie en winkelen, spreken we nu over integratie, reclame en zonnepanelen. Je leert ook meer gedetailleerde beschrijvingen te geven en we werken aan een goede tekstopbouw.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus heeft startniveau B1 (www.erk.nl) en gaat tot halverwege  B2.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca. 8 uur per week.

Heb je nog niet eerder een cursus Nederlands gevolgd bij ons? Kom dan even langs tijdens het spreekuur. De docent kijkt dan samen met jou of dit niveau bij jou past. Je vindt het rooster op de homepage.

Woensdag 16 september 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marjon) Reinders
Boek: Nederlands op Niveau (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marjon) Reinders
Hoe meer les ik geef in en over het Nederlands, hoe leuker ik het vind. Samen met mijn cursisten ontdek ik altijd weer nieuwe dingen over het Nederlands. Ik houd van grammatica, ik houd van taal, ik houd van woorden en ik houd van spelen met taal. En ik vind het erg leuk om al die aardige interessante nieuwe Nederlanders een beetje te helpen bij het wennen aan een nieuwe taal en een nieuwe cultuur. Ik heb Nederlandse taal en literatuur gestudeerd en daarna ongeveer 25 jaar mijn eigen dansschool gehad. Sinds 2012 geef ik met veel plezier Nederlands als tweede taal bij diverse taalinstituten aan groepen en in privélessen. The more I teach in and about Dutch, the better I like it. Together with my students we keep discovering new facts about the Dutch language. I love syntax and grammar, I love language in general, I love words and I love playing with them. And I adore helping all those friendly interesting new Dutch people finding their way in a new language and a new culture. After my studies in Dutch language and literature I owned a dancing school for about 25 years. From 2012 I teach Dutch as a second language at multiple Utrecht language institutes in group courses as well as in private courses.