Cursuscode: NT797

Nederlands spreken [B1 +] 1x per week

Cursuscode: NT797

In de lessen gaan we spreken in kleine groepjes of in tweetallen. Het gaat om vloeiender leren spreken, makkelijker je woorden vinden en grammatica een beetje meer automatisch gebruiken. We gaan dus geen grammatica uitleggen of herhalen. We praten over allerlei onderwerpen, die je natuurlijk ook zelf kunt voorstellen. We oefenen met discussiëren, een beetje presenteren, en verschillende situaties bijvoorbeeld op je werk.

Huiswerk kan bestaan uit opdrachten om een tekst te lezen of een filmpje te kijken, waar we over gaan praten in de les, of dat je moet “in het echte leven” een opdracht doen.

Deze KIT kun je alleen volgen na toestemming van je docent (van de module die je volgt) of na een intake, als je nu geen les op de Volksuniversiteit volgt.

Vrijdag 26 november 2021
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Drs. A.F. (Anneke) de Wit
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)