Cursuscode: VT706

Cursus Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 1x per week

Cursuscode: VT706

The course is for beginners. Subscription is only possible after consultation with a teacher. The course starts at level A0 and reaches level A1 of the Common European Framework of Reference.

The Course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  3 hrs. per week.

De cursus is voor beginners.  Je kunt je inschrijven na contact met een docent. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Dinsdag 9 februari 2021
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J. (Janneke) Boone
Boeken: Contact! - nieuw 1 Tekstboek, Contact! - Nieuw Werkboek, Contact! - nieuw (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Janneke) Boone
Hallo! Mijn naam is Janneke. Ik woon in Utrecht. Redelijk honkvast. Maar tot ik zelf kinderen kreeg heb veel in het buitenland gewoond. Als kind ging ik naar school in Colombia en Brazilië. Na mijn studie Spaans heb ik een tijd in Spanje gewoond en gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk dat ik de taal verstond die om mij heen gesproken werd. Op die manier leer je de mensen en het land ook beter kennen en voel je je daar ook thuis. Daarom vind ik het nu leuk om jullie Nederlands te leren. Zodat jullie kunnen genieten van de taal die je om je heen hoort en zodat je je thuis kunt voelen op dit hele kleine stukje aarde. Ik besteed veel aandacht aan spreekoefeningen, ook als de lessen online of hybride zijn. Maar natuurlijk komen de andere vaardigheden ook aan bod.